Blending brush

5 gode hudråd fra de professionelle

IMG_3493 IMG_3494IMG_3487 (Her lå jeg og fik ansigtsbehandling)IMG_3489

(Der blev brugt Ling Skin Care produkter under behandlingen)

Her er lidt billeder fra forleden, hvor jeg besøgte altid dejlige Dollface. Dollface er efter min mening en af de bedste skønhedsoaser, der findes inde i byen. Jeg føler mig altid tryg, når jeg lægger ansigtet i hænderne på deres dygtige ansatte. Det er lidt frås at få ansigtsbehandlinger, men jeg elsker det, og min hud bliver altid meget pænere af det. Når du får en ansigtsbehandling, så husk at udnytte, at du er i hænderne på en professionel og få spurgt om alle de spørgsmål, du kan have til din hud og pleje af denne.

 Jeg benyttede selvfølgelig også chancen til at spørge om alt det, jeg har gået og været i tvivl om.

Nedenfor kan du se de fem råd, jeg gik derfra med.

 1) Hvis du vil trykke urenheder og hudorme ud, så gør det, når huden er varm og smidig efter et varmt bad. Når huden er varm, kan du nemlig trykke mindre, og det mindsker chancen for at få grimme ar. Det er vigtigt, at du ikke bruger dine fingre direkte på huden, men tryk i stedet med et papir eller to vatpinde. Således undgår du at blande flere bakterier ind i den allerede betændte urenhed.

2) Under behandlingen fik jeg dampet ansigtet med varm damp tilsat kamille, som er dejligt beroligende for huden. Derhjemme kan du også selv lave et dampbad med en gryde kogende vand og et brev kamillete. Hav et håndkæde over hovedet og hold hovedet over gryden i fem til 10 minutter. På den måde laver du dit eget dampbad, og får åbnet dine porer. Når huden er varm og porerne er godt åbne, er det ideelt at lægge en ansigtsmaske, som kan trænge ekstra godt ind i huden.

3) Oftest er hudråd nummer ét, at du altid skal huske at vaske al din makeup af inden sengetid. Men regler er til for at blive brudt, og ved brug af Mineral Foundation fra eksempelvis Tromborg behøver du ikke at vaske det af. Mineralerne i Mineral Foundation er gode for din hud, og Mineral Foundationens indhold er så rent, at det ikke tilstopper dine porer, men bliver derimod absorberet af huden. Derfor kan du, ifølge den kosmetolog der behandlede mig, sagtens efterlade den på huden. Dette gælder dog kun, hvis du ikke har noget som helst andet makeup på såsom concealer, rouge eller mascara. Almindelig makeup skal nemlig vaskes af, hvis du gerne vil undgå tilstoppede porer og trist, mat hud.

 4) Jeg spurgte også ind til, hvad kosmetologen syntes om at bruge olie som rens. Hun svarede, at renseolie især er godt til at fjerne et tykt lag makeup, men har du tendens til at fedte eller slå ud, er det en god ide at bruge en anden slags rens efter olien. Renseolie kan nemlig efterlade en fedtet hinde, der kan tilstoppe dine porrer. Har du en meget tør hud uden tendens til at slå ud, er olie rigtigt godt, og du behøver ikke at rense efter med et andet produkt.

5) Til sidst havde vi en snak om Botox, som kosmetologen var noget imod. Som hun udtrykte det, er alt der ender på tox giftigt, og dermed ikke den bedste ide at putte ind i kroppen. Jeg er stadig i tvivl om min holdning til Botox. Alt med måde og en lille smule Botox kan få musklen til at slappe af, og dermed forhindre den mimik, der giver den rynke, du har været ked af længe. Samtidigt er rynker en del af ens mimik, og kan være meget charmerende.

En ting jeg ikke er i tvivl om, er, at jeg er fan af sund og velplejet hud. Sund hud er i mine øjne meget smukkere end misligholdt og træt hud, der har fået et skud Botox. Derfor vil jeg selv prioritere pleje og regelmæssige ansigtsbehandlinger af min hud, frem for den lidt nemmere Botox løsning.

– Spørg mig igen når jeg er fyldt 30- så må vi se, hvor jeg står til den tid ;-).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blending brush