Santa Baby...

Blending brush

croc4(Blending Brush no. 217 from MAC)Skærmbillede 2014-12-15 kl. 12.15.34(Shirt Lacoste similar here, skirt Finders Keepers, Bag Saint Laurent)

Her er lidt billeder fra den første adventsweekend, hvor jeg var så heldig at få MACs Blending Brush no. 217 i adventsgave (Wee). Denne pensel er specielt lavet til brug af foundation og concealer. Den er rigtig god til at duppe og blende concealer på urenheder. Jeg har virkelig manglet en sådan pensel i min samling, fordi når man dupper concealer på med fingeren, kan man nærmest komme til at fjerne al concealer igen, og så skal man starte forfra. Med Blending Brush kan jeg forsigtigt blende concealeren, så den dækker urenheden på den mest naturlige måde. Penslen er også ganske udemærket til at fordele corrector og concealer under øjnene. Dog er den ikke så blød som mine andre pensler, så har du meget sart øjenhud, er den måske lidt for stikkende at bruge.

Lacostes krokodille er begyndt at komme tilbage i gadebilledet, og nu er jeg også hoppet med på (kroko)dillen hø hø. Penslen er nemlig ikke det eneste nye på billederne, også Lacoste skjorten er ny. Ikke ny fra butik, men ny som i, at jeg lige har arvet den fra min søsters kæreste. Jeg er så glad for den! Det er den perfekte lysblå skjorte, som jeg har ledt efter så længe.

 

 

2 kommentarer

  • Tine

    Kan du mon anbefale en god børste til under eye concealer. Synes den jeg har, har for stride hår, og concealeren ender med at klumpe lidt, synes jeg :/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mind your makeup

      hej Tine 🙂
      Min yndlings concealer brush er fra Bobbi brown, og hedder Cream blending brush. Den plejede bare at hedde concealer brush – Her er et link til den.
      Det er en rigtig god pensel, som har levet op til alle mine krav!
      Jeg har også concealer brush nr. 242 fra MAC, men den er ikke lige så god som Bobbi Browns. Hvis du synes ovenstående eksempler er lidt pebrede i prisen, findes der også billigere alternativer fx denne her fra M. cosmetics. (jeg har ikke lige prøvet den pensel, men har købt andre pensler fra M.cosmetics som jeg har været glad for.

      Det du skal lede efter, er en flad pensel med tætte syntetiske hår. Bruger du en pensel med naturhår, kan penslen netop begynde at klumpe sammen, når du bruger den med et fugtigt produkt som en concealer. Hvis du gerne vil lære lidt mere om forskellen på pensler med syntetiske hår og pensler med ægte hår, har jeg faktisk lavet en lille video, der forklarer det :-). I videoen viser jeg også Bobbi Brown penslen, og hvordan jeg bruger den. Indlægget med videoen kan du finde her

      Håber det kunne hjælpe dig.
      Mvh. Marie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Santa Baby...