5 gode hudråd fra de professionelle

Beauty, makeup og bling

julegaver1Acai Cleansing Milk fra Rudolph Care// Aquasource Deep Serum fra Biotherm ( til tør hud)// Oxygen Plasma Potion fra Ling Skin Care (særligt velegnet til problemhud)// Prep+Prime Eye i farven Medium fra MAC (forhåbentligt holder øjenmakeuppen længere med denne primer under)// Sclulpting Powder i farven Sculpt fra Mac Pro (denne pudderfarve er velegnet til contouring)// Powerpoint Eye pencil i farven Permaplum fra Mac (eyelineren er mørkelilla og vil være et godt alternativ til den sædvanlige sorte kohl, jeg lægger på øjets våde kant).

IMG_2904(Scarf Acne i farven Light Grey// Guld pailletbluse fra By Malene Birger

Jeg unskylder for den stille periode. Juledagene gik så hurtigt- lige så hurtigt som julekiloene satte sig argh! Ja ja, kuren starter første januar og slutter igen anden januar 🙂

Men nu til julegaverne!! Fik så mange dejlige skønheds- og makeupprodukter, hvilket altid gør en beautyfreak overstadig af lykke. Tror faktisk, at jeg flere gange hvinede af fryd, når en af pakkerne indeholdt makeup eller beauty.

Pailletblusen fra Malene Birger (nederste billede) fik mig også til at hvine (næsten hyle). Alt hvad der glimter gør mig helt skør, og nytåret skal da også fejres i denne pallietsag. Sidst på aftenen kommer jeg nok mest til at ligne en beruset diskokugle, men forhåbentlig vil jeg se nogenlunde smart ud de første par timer.

Slutteligt fik jeg også et dejligt og (praktisk) tørklæde fra Acne, lige i tide til frostvejret.

Det var mine julegaver, håber også I fik nogle dejlige gaver?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 gode hudråd fra de professionelle