New in - sneaks og boho ?

Kiss & Blush – friske koralfarvede kinder og læber

babydollbabydoll1 (Med Kiss & Blush på kinderne alt imens jeg viser produktet frem på bedste katalogmodel vis- mon Føtex snart ringer?)

babydoll4(Så lille en klat er nok til hele kinden)

babydoll5(Her er jeg vist gået væk fra alt hvad der hedder posering og går istedet efter hærget rotte looket – men kære læser prøv så vidt muligt at fokusere blikket imod mine nu meget fine koralfarvede læber)

Apropos mit indlæg om makeuppens snarlige genkomst, synes jeg kun, at det ville være passende at vise jer min seneste invistering fra Yves Saint Laurent. En invistering der vil give mig friske koralfarvede kinder og læber hele året rundt.

Jeg har nemlig købt multiproduktet Baby Doll Kiss & Blush i farven Orange Fougeueux (fint og fransk skal det være). Dette produkt kan bruges på både læber og kinder, og giver en mat finish. Den er nem at lægge, og man skal kun bruge en minimal mængde på kinderne. Lægger du for meget, kan kinderne godt komme til at se lidt vanvittige ud (Ja, jeg snakker af bitter erfaring). Orange Fougeueux er nemlig en ret stærk farve, men når man først lærer at dosere mængden, synes jeg, at den giver de smukkeste friske kinder. Og ja, blege mennesker kan også bruge denne farve – også selvom ekspedienten på gebrokkent engelsk forsøgte at få mig til at købe en mildere farve ved at sige “thies iss tooo willd fore youu“. På trods af hans formanning holdt jeg stædigt ved mit køb, og har endnu ikke fortrudt. Måske kan jeg bare godt lide a little walk on the wild side 🙂

– Dog er Kiss & Blush lidt farlig at påføre, fordi dens matte tekstur gør, at den er tørrere i konsistensen end mange andre cremerouges. Derfor skal du skynde dig, at fordele den ud på kinden, inden den tørrer for fast.

Sådan gør du

Læg en lille klat midt på din æblekind og fordel så hurtigt farven udaf og opad med dine fingre. Derefter kan du (hvis du er meget grundig) blende efter med en pensel. Således burde du undgå at få hårde rouge streger. Husk at cremerouge fungerer bedst på en fugtet hud, som ikke er blevet pudret først.

På læberne påfører du den, ligesom du ville gøre med en lipgloss. Efter første lag kan du altid lægge flere og på den måde bygge farven op. Kiss & Blush minder meget om en liptint (bare mere cremet end tyndtflydende). Den tørrer som sagt hurtigt ind (ligesom liptints), og derfor skal du ikke bruge hele aftenen på at stresse over, om den mon bliver siddende på dine læber. Liptints er generelt rigtigt gode at bruge, hvis man er læbestifts jomfru og gerne vil have en mild indføringsfase i læbefarvernes verden. De er nemlig nemmere at lægge, og ender ikke på tænder og kinder, som læbestifter nogen gange kan (især hvis man er fuld og glemmer alt om den pangrøde læbestift, man tidligere smurte på læberne, ups).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - sneaks og boho ?