Det er da moderne at genbruge, ikke?

Cph Fashion Week

mardoudean2 (Kimono Ganni, turtleneck H&M, bag Saint Laurent, sunnies Stella McCartney, sneaks Adidas)mardoudean8 toni guymardoudean6 mardoudean5

(Ovenfor ser I mit ynkelige forsøg på at tage billeder af modellerne der skred ned af catwalken) Skærmbillede 2015-08-13 kl. 22.07.46 Skærmbillede 2015-08-13 kl. 22.08.01

Egentlig havde jeg slet ikke planlagt at skulle deltage i modeugen, men så vandt jeg to billetter via Dr K, og så var det ellers afsted. Fik både fin goodiebag fra Toni and Guy og billetter til norske Mardou & Dean, som afholdt show på rådhuspladsen. Mit look bestod af meget sort tøj, rullekrave og spanx, hvilket set i bagklogskabens lys måske ikke var det smarteste valg på en meget, meget varm dag.

 Nu er jeg ikke særligt øvet i det med at deltage i fashionshows, men jeg fandt da stedet og fik tilegnet mig en herlig vodka drink, yay. Efter at have stået og gloet skummelt på stolene i et godt stykke tid, fandt jeg da også ud af, at der var free seating og fik hurtigt plantet måsen på et sæde 🙂 – ps et godt råd er ikke at spilde din fine drink ud på gulvet, hvilket ikke skete for mig, men anden gæst – jeg sværger 🙂

Jeg kendte ikke Mardou & Dean i forvejen, så kan ikke fortælle jer så meget om deres udvikling fra tidligere sæsoner. Så her kommer i stedet min meget rå anmeldelse af showet.

 De første tre looks der kom ud, lignede lidt Britney i 00’erne, men med nogle meget fede høje kraver. Dernæst kom der nogle meget korte kjoler, som nogen gange kun blev holdt sammen med lædersnor i siderne. Det var et look, der nok kun klæder en type menneske – de tynde modeller. (Jeg selv ville nok ligne en rullepølse, der havde overskredet sidste salgsdato)

Ind imellem var der nogle meget fine styles med bukser, og særligt bemærkede jeg en grøn glimmer t-shirt, der gik igen på både mænd og kvinder (Ja der var også mandemodeller). Desuden var næsten alle modeller blevet udstyret med briller, der bedst kan beskrives som de sikkerdsbriller, din mor tvang dig til at tage på til nytår – nyt og edgy? eller også er det bare meget farligt at gå ned af catwalken, hø hø;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er da moderne at genbruge, ikke?