Lange buede adskilte vipper, ja tak

Min weekend i billeder på Vega og Train

IMG_3064En selfie med duckface og det hele som jeg tog, inden kæresten skulle spille på Store Vega. På læberne har jeg et tyndt lag af MACs Russian Red.IMG_3067Hovednavnet var de dygtige Dirty Loops, men hvis du kigger godt efter står der altså også Sherpa på plakaten 🙂

Skærmbillede 2015-02-17 kl. 15.54.22 Min kæreste på scenen i bukser af Martine Roserullekrave fra Le Fix og sneaks fra Nike. Photo credits Morten Rygaard
IMG_3088
Rise and shine – Mig lørdag morgen, hvor jeg slet ikke havde sovet, og nu skulle afsted mod Train i Aarhus. Heldigvis er makeuppen opfundet, og jeg fik da også sminket de værste træthedstegn væk. L’Oréals Lumi magique highlighter pen  og min nye mascara fra Benefit var til stor hjælp!  

IMG_3095Denne røde hjerteformede ballon var det eneste valentineaction,  jeg fik i lørdags, ak ja…train(Jeans Acne, blouse Stine Goya, turtleneck American vintage, sneaks Adidas, bag Saint Laurent)

Øv øv øv, har egentlig haft den bedste weekend, men al glæde blev desværre overskygget af de tragiske begivenheder, der udspillede sig i lørdags. I fredags var jeg på store Vega og se min kæreste Sherpa spille, og i lørdags gik turen så til spillestedet Train i Aarhus. Havde glædet mig helt vildt til at se ham spille, men som sagt blev lidt af begejstringen neddroslet, da det langsomt gik op for os, hvad der skete i vores elskede København. Så søndagen gik med at være trist, se nyhedsopdateringer og være forkølet (der er satme koldt i Jylland :-))

– The show must go on, og på bloggen vil skriverierne da også fortsætte som altid.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lange buede adskilte vipper, ja tak