New in - Carin Wester "Babel" coat

Creating a dewy skin (Behind the scenes pictures from a photo shoot and the making of a music video)

carstenphoto1(Utroligt hvor mange produkter der skal til at lægge en diskret makeup)carstenphoto2(Mig der lægger makeup på artisten Sherpa)Skærmbillede 2014-10-02 kl. 19.22.12(SHERPA,  photo credits Petra Kleis)Skærmbillede 2014-10-02 kl. 19.21.53(Turtleneck Le fix, Pants Wood Wood, shirt Soulland, Sneaks Adidas, photo credits Petra Kleis)carstenphoto4(Soulland, Space For Everyone)
carstenphoto5(Et behind the scenes billede fra musikvideoen til singlen Animal af SHERPA udgivet på Vuf Empire/A:larm Music)

Her er lidt billeder fra da jeg agerede makeupartist og stylist for kunstneren Sherpa (bedre kendt som min kæreste hehe). Jeg skulle både style og sminke ham til pressefotos og til skydningen af hans musikvideo.

Til photoshootet var det den dygtige modefotograf Petra Kleis, der stod for at skyde billederne. Hun ville gerne have, at Sherpa skulle have en lækker levende hud med fremhævede kindben og masser af shine. Så jeg skabte en dewy makeup, på dansk kaldet en fugtet makeup ved hjælp af MACs Strobe Cream, der både fugter og giver shine i form af cremens flotte perlemorsskær.

Dernæst lagde jeg Macs Face and Body foundation, som er en meget tyndt flydende foundation, der giver et let og naturligt dække uden at mattere huden.

Under kindbenene lavede jeg contouring med et meget mørkebrunt cremeprodukt og dernæst lagde jeg shine lige over kindbenene med Nars illuminator i farven Copacabana.

Til sidst brugte jeg MACs pro produkt Mixing Medium Shine, som et cremet produkt, der har en voksagtig tekstur. Mixing Medium Shine er godt til at skabe en glødende hud, der fanger lyset. Læg Mixing Medium Shine der hvor du normalt ville lægge din highlighter, det vil sige over kindbenene, på brynbenet, langs næseryggen og ved læbens amorbue. Du kan også opnå samme effekt ved brug af Tromborgs Lip Balm, der modsat Mixing Medium Shine indeholder plejende ingredienser, således at den både fugter og giver et lækkert shine til huden.

Til videoen lagde jeg stort set det samme makeup som til pressefotos’ne, bare med mindre shine, da det skulle se endnu mere naturligt ud. Stylingen til videoen var dejlig nem, fordi Soulland var så flinke at sponsorere med en masse lækkert tøj fra deres nyeste kollektion Space For Everyone.

Hvis I vil se resultatet af min makeup og styling, kan I se det i denne musik video, der er filmet og instrueret af fotografen Aske Rif Torbensen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - Carin Wester "Babel" coat