Home Sweet Home

Problemer med eyelineren?

Er du en af dem, som synes, at eyeliner er noget af det smukkeste, men som ikke tør at bruge en flydende eyeliner? Eller har du forsøgt, men opgav, fordi stregen aldrig blev så pæn og lige som dem i magasinerne?

Så har jeg lige skrevet om fem gode råd, der vil gøre det meget lettere at lægge den perfekte eyeliner. Du kan finde artiklen på Costume.dk – og nu når vi er ved emnet, vil jeg endnu engang anbefale L’oréals Super Liner Perfect Slim.

Den er efter min smag den bedste flydende eyeliner, fordi den gør det enormt nemt at lægge både en diskret eller dramatisk streg – og den bliver siddende hele natten, weee.

Husk forresten, at stregen altid skal lægges helt nede ved vippekanten – og ikke svæve flere millimeter over de øverste øjenvipper. Når du får tegnet stregen helt nede ved vippekanten, giver det illusionen af et større øje og længere vipper, og det er vel noget, vi alle sammen gerne vil have, ikk’?

Ps … Sidder du inde med et tip om andre gode flydende eyelinere, må du endelig dele, for jeg er altid på udkig efter den perfekte liner 🙂

 

idealbar 5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home Sweet Home