What not to buy

Home Sweet Home

NYC

(Stine Goya jakke, t-shirt Wood Wood, jeans Acne, bag Saint Laurent, sneaks Stan Smith, solbriller Céline)

Uh, så starter en ny uge i morgen og jeg er stadig helt ør i hovedet efter en uge i NYC. Har spist så meget (tør slet ikke gætte på, hvor mange ekstra kilo der er kommet på sidedellerne). Jeg har udover at æde også shoppet enormt mange beautyprodukter og makeup. Inden jeg tog til New York, troede jeg, at beauty og makeup ville være meget billigere, men ak nej. Sparede nogen gange kun omkring 30 kroner, men det holdt alligevel ikke købelysten tilbage 🙂

Fik dog kun købt meget lidt tøj, fordi det kunne simpelthen ikke svare sig. Havde ellers fantaseret om at komme hjem med en helt ny gardarobe – det skete ikke! Men ja, nu er jeg hjemme igen til sne og kulde, MEN også en ny praktikplads på Costume (!). Jeg starter officielt i morgen og jeg glæder mig helt vildt til at tage del i den verden, jeg altid har ønsket at være en del af.

 Så hold øje med Costumes online artikler, hvor I forhåbentligt vil kunne finde mit navn en gang i mellem 🙂

psst… der kommer snart en NYC guide og anmeldelser af alle mine nyindkøbte produkter, deriblandt sheetsmasker med snegleslim og det meget hypede contouring sæt fra Anastasia Beverly hills.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What not to buy