Sporty Spice

What not to buy

feline 1Volume million Lashes Feline

feline3feline2 (Kedelige vipper, kræver et dødt blik i øjnene)

Nu kommer der den slags indlæg, som jeg altid er lidt påpasselig med at skrive. Det er et indlæg, hvori jeg vil fortælle, om et produkt jeg ikke bryder mig om. Grunden til, at jeg er påpasselig med den slags indlæg er, at meninger og oplevelser med produkter er meget individuelle. Derfor vil min dårlige oplevelse, ikke altid kunne afspejle produktets potentiale, når det kommer i hånden på jer andre.

Men… denne her mascara synes jeg nu er ret skuffende – og jeg faldt tilfældigvis i snak med en veninde, som havde haft præcis samme oplevelse. Derfor synes jeg, det er på sin plads at fortælle jer lidt om, hvorfor jeg ikke kan anbefale L’Oréals nye mascara Volume million Lashes Feline.

Min veninde beskrev sin oplevelse med mascaraen sådan her, og jeg kan kun være enig:

“Det er næsten som om, at den giver mig kortere vipper, end før jeg puttede mascaren på”.

Jeg tror, hendes oplevelse skyldes, at mascaraen meget hurtigt klumper, og det er umuligt at lægge mascara på det yderste af vipperne uden at de klumper. Derfor ender man med et resultat, der ser lidt afstumpet ud, og det er uheldigt.

Lægger du kun et enkelt lag mascara klumper den ikke så slemt, men du får derved ikke specielt meget effekt ud af at bruge mascaraen. Derudover synes jeg, at mascaraen er enormt svær at få renset af igen – uanset hvilken makeupfjerner og rensevand jeg har forsøgt mig med. På plussiden drysser mascaraen ikke, men det gør desværre ikke op for det kedelige resultat.

Heldigvis laver L’Oréal mange andre gode mascaraer til fine priser, men Volume million Lashes Feline er ikke en af dem, øv…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sporty Spice