Økologisk solpleje i topklasse

EGF serummets lillesøster

egfdayBioeffect EGF Day Serum

Som I måske har set på Insta, er jeg kommet til at flotte mig, igen… Kunne ikke holde købefingrene i ro, da Magasin holdt superbazar, og derfor endte jeg med at købe EGf serumets nye lillesøster EGF Day Serum fra Bioeffect. Ærligt ville jeg helst have haft det normale EGF serum, men det var udsolgt 🙁

Day Serum skulle indeholde de samme ingredienser, som det oprindelige EGF serum, men er nu udviklet således, at det kan bruges om dagen under makeuppen. Istedet for at være en tynd væske som det oprindelige serum, er det her mere geleagtigt, men stadig nemt at smøre ud på huden. Det efterlader huden lidt fedtet, men på en god og fugtet måde præcis ligesom det normale EGF serummet, og efter lidt tid holder det op med at fedte på huden. Ifølge indlægssedlen behøver man ikke at bruge andre produkter en Day Serum og eventuelt solcreme. Jeg bruger dog serumet i kombination med Lings Oxygen plasma potion serum, som jeg smører på huden inden Day serum.

Jeg har kun brugt serumet i halvanden uge, så kan endnu ikke vurdere, om det virker lige så godt som det normale EGF serum, hvilket jeg varmt kan anbefale, fordi det har virkelig givet en effekt på min hud i form af mindre synlige linjer ved munden. Dog synes jeg ikke, at serumet er super optimalt under makeuppen, også selvom jeg venter mere end fem minutter fra, at jeg har puttet serum på, til at jeg lægger makeup. Der står nemlig, at man skal helst skal vente tre minutter inden man påfører eventuelle andre plejeprodukter og makeup. Desværre giver geleen ikke et særligt godt underlag til min foundation, og desuden kan jeg nok bedst lide at bruge et så dyrt serum om natten, fordi der føler jeg, at det får mere tid til at arbejde på huden – måske er det bare overtro 🙂 Uanset hvad er jeg nok stadig en større fan af det normale EGF serum, især fordi brugen af det ikke kommer i vejen for dagsmakeuppen, og så er det endda lidt billigere (eller mindre dyrt) end EGF Day Serum.

Er der andre der har prøvet EGF Day Serum? Jeg vil nemlig meget gerne høre, hvad I synes om effekten af produktet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologisk solpleje i topklasse