Beauty, makeup og bling

Nytårslooket – og hjælp til din frisure

nytår2Gold sequin turtleneck By Malene Birger/ Shorts H&M/ Bag Saint Laurent
nytår1Makeup palette YSL/ nude læbestift i farven Myth fra MAC/ Elnett hårlak fra L´oréal/ guldgrøn neglelak i farven Peridot/ rød neglelak i farven Tapage / blå neglelak i farven Blue Satin alle tre fra Chanel/ Lumi Magique highligther fra L´oréal/ eyeliner Super Slim fra L´oréal/ Miss Manga Mascara fra L´oréal/ enkelt vippebuketter i forskellige længder fra MAC

Skærmbillede 2015-12-29 kl. 21.07.17Skærmbillede 2015-12-29 kl. 21.11.00 Skærmbillede 2015-12-29 kl. 21.22.02

Her er lidt billeder, som viser mit nytårslook til i aften. Tøjet bliver en guldpailletrullekrave, korte shorts og skoene har jeg ikke helt bestemt mig for endnu.

Makeuppen bliver 60’er inspireret med sort eyeliner og masser af vipper både for oven og neden af øjet tilsat matte blege læber. Har tænkt på en blanding af Jane Birkin og Twiggy, men med et moderne twist.

Har lige fået nyt hår i går, så det skal fejres med stort hår! Krøller som bliver tourperet i hovedbunden og med hjælp fra L´oréals klassiske Elnett hårspray, holder det forhåbentligt hele natten 🙂

Den frisør, der klippede mig igår, gav mig nogle gode fifs til at holde på frisuren

1) Elnett hårspray. Den mente hun stadig var den bedste, og derfor skyndte jeg mig også at købe en.

2) Hvis du vil lave krøller, er krøllejernet mere effektivt end eksempelvis Carmen curlers, fordi det giver mere varme til håret.

3) Hendes råd var at spraye en hårtot med hårlak, krølle totten med krøllejernet og derefter krølle krøllen sammen, og sætte den fast til hovedbunden med en hårnål.

4) Når du har gjort dette igennem hele håret, må du først tage alle hårnåle ud, når håret er helt koldt. Spray så igen med hårspray.

– Ved brug af denne metode har du de bedste chancer for, at krøllerne holder hele natten.

Hav et dejligt nytår, og så håber jeg vi læses ved igen i det nye år 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty, makeup og bling