Julefrokost look - Isabel Marant + MAC Lip liner

New in- Konjac cleansing sponge

svamp(Konjac cleansing sponge)

Har fået mig en ny dims!

Det er en natursvamp fremstillet af planten Amorphophallus Konjac. Jeg hørte om denne rensesvamp for et godt stykke tid siden, og så faldt jeg tilfældigvis over den forleden.

Man bruger den til at rense huden, og efter at have brugt den i et stykke tid skulle man få mindre urenheder og en hud der ser friskere ud.  Svampen skulle stimulere blodgennemstrømningen i ansigtshuden og skabe ny vækst af hudceller. Man kan bruge den med og uden et renseprodukt, men den skal skylles op med vand inden, man kører den rundt på ansigtshuden i cirkulære bevægelser.

Den kan fås med forskellige egenskaber alt efter hvad den er tilsat. Denne her svamp er eksempelvis tilsat Aloe Vera, og skulle være særlig god til tør hud.

Nu må vi se, om jeg kan mærke eller se en forskel, men bliver spænende at prøve den og skal nok melde tilbage om et par uger! Hvis det skulle lokke at få en Konjac rensesvamp, kan den blandt andet fås her og her.

Had to try this Konjac cleansing sponge. It is made from the plant Amorphophallus Konjac. You use it to cleanse your face and it should be good to stimulate the flow of blood in your face which gives you a healthy glow and less pimples.

I do not know if it works but I will give it a try and let you know in a few weeks 🙂 Get it here. 

How to use the Konjac sponge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost look - Isabel Marant + MAC Lip liner