A-vitamin - Dine rynkers værste fjende!

Never say never …

IMG_1687IMG_1688(Sneaks by adidas x Opening Ceremony)DSC_1133(Sneakers Superstar by Adidas)

Startede ugen med at købe de her sneaks, som er lavet i et designsamarbejde mellem Adidas og Opening Ceremony (se de to første billeder). Desværre var de alt for store, og af ret dårlig kvalitet. Det kunne man jo ikke se over nettet, så skuffelsen var stor, da jeg åbnede æsken, og fik set dem i virkeligheden. Synes designet er vildt fedt, og ville så gerne have haft dem, men de mindede lidt om en sok med gummisåler under, så synes ikke de var pengene værd, selvom de ser mega seje ud.

Senere på ugen gik jeg så i den anden “sko grøft”, og købte de meget klassiske Superstar fra Adidas. Skoen jeg tilbage i midt 00’erne svor, jeg aldrig ville gå med!! Det er sjovt som moden vender, og det man sagde ALDRIG til, pludseligt bliver lidt tillokkende igen. Ja jeg er nok en sucker for mange modetendenser, og sikker på, at jeg fremover også vil iføre mig ting, jeg engang sagde aldrig til. Som eksempelvis benvarmere som vist er på vej tilbage, efter Prada gav dem et comeback.

Started the week by buying these sneaks which are made in a collab between Adidas and Opening Ceremony. Unfortunately they were way to big so they had to go back. So I made a safe purchase and bought the adidas Superstar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A-vitamin - Dine rynkers værste fjende!