Super Liner Perfect Slim

Hudgode olier?

DSC_1136olier-23-10-1

Jeg har haft problemer med tør hud i et stykke tid og har ikke vidst, hvad jeg skulle stille op udover at smøre ansigtet med fede cremer. Så faldt jeg over bogen “Slip rynkehysteriet -Flot hud uden hokus pokus” skrevet af hende her, og så blev jeg meget klogere på hud :-).

Jeg kan kun anbefale denne bog, da den indeholder rigtigt mange gode råd til, hvordan man både får en hud, der har det bedre, men som også ser bedre ud!

Et af rådene går på at indtage forskellige olier, fordi det skulle smøre huden indefra. Tidsel-og vindruekerneolie samt omega 3 skulle blandt andet være rigtigt gode “hudingredienser“. Jeg har derfor kastet mig ud i at indtage en teske af de her to olier hver morgen.

Jeg har nu gjort det i ca. halvanden måned, og jeg synes allerede, min hud er blevet pænere at se på. Før jeg begyndte på olierne, havde jeg tørre pletter i ansigtet, som nu nærmest er væk!

Så jeg giver gerne rådet videre om at læse “Slip rynkehysteriet – Flot hud uden hokus pokus“, og om at indtage et dagligt tilskud olie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super Liner Perfect Slim