Hudgode olier?

Dagens tip Kokosolie!

kokosolieKokosolie kan faktisk bruges til andet end madlavning!

Jeg er begyndt at bruge kokosolie som en kropsolie, og synes faktisk, det fugter huden rigtigt godt, og så er det jo helt uden nogen som helst tilsætningsstoffer eller parfume. Hvorvidt man kan lide duften, afhænger jo af, hvordan man har det med kokos.

Jeg plejer at bruge det lige efter badet, fordi så er huden varm og fugtig og tager derfor bedre imod olien. Kokosolie er i fast form, når det er koldt, så jeg plejer at tage en lille klump, som jeg varmer op i hænderne, til det er flydende, og så er det bare at gå igang med smøringen.

Det er meget drøjt i brug, så en spiseskefuld olie rækker nærmest til hele kroppen. Den eneste ulempe er, at det er lidt længere tid om at tørre ind i forhold til normale fugtighedscremer, men den bløde hud er ventetiden værd!

Jeg er også begyndt at bruge en lille smule kokosolie i ansigtet, og synes virkelig, det gør min hud flot og fugtet at se på. Jeg plejer at bruge et sprøjt af min “Thermal Spring Water” fra Avène, og imens huden stadigvæk er fugtig, smører jeg lidt kokosolie på ansigtshuden og afslutter med min normale fugtighedscreme. Brug kun meget lidt olie i ansigtet, da det er meget drøjt i brug.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudgode olier?