Smudgy brown and gold eyes with Tromborg Eyegrease

A basic makeup for all occasions

dul4(Blouse Isabel Marant pour H&M, dress Zara, sneaks nike Liquid gold)dul2

dul6dul3(Makeup palette from Estée Lauder, fine liner brush from Youngbloodnude eye liner from Pixi, Peach blush from Tromborgtaupe shadow “fairy” from Tromborggel liner from Smashbox)

 Her er lidt billeder fra i lørdags, hvor jeg havde lagt en meget simpel makeup. Selvom det er en enkel makeup, giver den alligevel en stor effekt, fordi man får fremhævet øjne og kindben med contouring. Sørg især for at arbejde med at lægge en mørk skygge ved øjets globelinje, og blend den med en stor fluffy pensel, så der ikke kommer nogle hårde kanter. Jeg lagde både eyelineren langs de øverste vipper, og så løftede jeg op i øjenlåget og lagde sort eyeliner på øjets øverste våde kant. På den måde bliver ens vipper meget mere defineret nede ved hårroden. Til sidt lagde jeg en ekstra lys skygge på midten af øjenlåget og i øjenkrogen, og så brugte jeg den nude eyeliner på øjets nederste våde kant for at åbne øjet.

Jeg blev inspireret til makeuppen af denne video fra dygtige makeupartist Lisa Eldridge. I videoen kan I se hendes guide til at lægge denne makeup, som er super nem at lægge og kan bruges til både hverdag og fest.

This weekend I applied a very basic makeup inspired from the genius makeup artist Lisa Eldridge. See the video below. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smudgy brown and gold eyes with Tromborg Eyegrease