Holiday - beauty and sweat

Spray tan – My guilty pleasure

Måske har du, ligesom jeg haft en vis skepsis omkring spraytan? Jeg har altid tænkt, at det ville ende i en frygtelig orange kulør, men efter at have set denne smækre dame tippe om det blev min nysgerrighed vakt – Hvis hun kunne, så kunne jeg vel også?

Jeg får nemlig aldrig rigtig farve, uanset endeløse timer tilbragt i stegende sol og derfor har jeg I år kastet (sol)håndklædet i ringen og istedet lagt vejen forbi en spray tanning salon.

Behandlingen

Således sad jeg for nylig i venteværelset hos Tanning Danmark på Birkegade, og ventede spændt på, at forvandlingen fra bleg til brun skulle finde sted. Inden jeg tog derned havde jeg læst godt op på lektien, og havde skrubbet huden, undladt fugtighedscreme, makeup og iklædt mig sort løst tøj, som det bliver anbefalet på Tanning Danmarks hjemmeside.

Du bestemmer selv, hvor meget undertøj du vil af med. Jeg var modig nok til at smide bh’en, men blev alligevel lidt ængstelig ved tanken om at stå med strittende bagdel og en næsten ikke eksisterende g-streng, og havde derfor taget et par uformelige fornuftige hipsters på, det var dumt… Set i bagklogskabens ulideligt klare lys ville jeg ønske, at jeg havde tænkt over, hvor brun jeg faktisk ville blive, og hvor brede tanninglinjer jeg dermed ville få på måsen, (hvilket min lede kæreste efterfølgende grinte meget højlydt af, suk…) I det mindste fik jeg da tanningslinjer, som jeg ellers sjældent får lov at opleve.

Inden behandlingen guidede den søde behandler mig igennem, hvad der skulle ske, og hvilket resultat jeg kunne regne med. Under selve behandling stod jeg inde i afskærmet kasse, alt i mens behandleren sprayede mig med, hvad der bedst kan beskrives som en bestøver med brun kølig væske i. Det var hverken ubehageligt eller farligt, og efter fem minutter, hvor jeg havde vendt og drejet mig, havde jeg nu en misundelsesværdig brun kulør.

Resultatet

Hu hu, jeg blev slet ikke orange, men fik en smuk og naturlig jævn brun farve (undtagen på halvdelen af måsen, hvor jeg helt selvforskyldt havde en meget brat og bred farveovergang).

Efter behandlingen skal man vente 6 timer før man kan gå i bad, og i denne tid ville farven også blive en anelse kraftigere. I de seks timer er man noget fedtet og den overskydende farve, der sidder på huden kan smitte af, så behold det sorte tøj på, og lad for gud skyld være med at sætte dig i den hvide sofa (!).

Det farlige ved spray tan er, og især for en der ikke selv kan opnå en brun farve, er at man blive bidt af det. Har man først fået smag for brune sommerstænger, er det svært ikke at have lyst til at vende tilbage. Livet var altså sjovere i de syv dage, hvor jeg kunne lade som om, at jeg var sådan en, der altid bare blev lækker sommerbrun.

Dog er det en lidt dyr fornøjelse, men alt efter hvor lidt du bader og skruber huden, kan farven holde fra 10 til 30 dage. Dog begyndte min farve allerede at plette af efter seks dage, men i den tid jeg var også i bad hver eneste dag, fordi jeg fik farven lagt midt under hedebølgen – også kendt som de eneste sommerdage i “sommeren 2015”, suk. Da farven begyndte at plette, skrubede jeg hele kroppen fri for farve, da en bleg hud nok er pænere end en plettet 🙁

Nu er jeg igen bleg som altid, og går allerede og drømmer om at aflægge Tanning Danmark endnu et besøg 😉

spraytanfør(Før behandlingen – hvid og forventningsfuld)spraytanefter(Lige efter behandlingen  – brun og på uvant territorium)IMG_3581(Dagen efter min spray tan, hvor jeg ser ganske sommerbrun ud – og måske lidt fuld 🙂 )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holiday - beauty and sweat