Billedet der beviser, hvorfor du skal passe på bakterier i makeuppen

Derfor får jeg farvet håret med toner istedet for permanent farve?


img_6588img_6538Sweatshirt 032c

I sidste uge følte jeg, at der skulle ske lidt med håret, og derfor har jeg fået farvet bunden mørkere og fået klippet lidt af længden nede hos Capo.

Og jeg er faktisk rigtig glad for at have fået en mørkere bund – det er vel tydeligt at se ud fra mit halvdøde glade og livlige fjæs på det første billlede?

Jeg valgte kun at få farvet bunden og nogle mørke striber i længderne, da jeg gerne ville beholde meget af min naturlige og lidt lysere hårfarve i længderne. Ved kun af farve bunden undgår du også at slide yderligere på hårets spidser, som i forvejen er udsat for mere slitage end det nye hår på toppen af hovedet. Desuden kunne jeg også godt lide, at der var lidt mere spil i frisuren i form af blandingen af mit naturlige hår og det farvede.

Ligeledes fik jeg lagt en toner istedet for permanent farve. En toner forsvinder gradvist ud af håret i modsætning til permanent farve som bliver. Derfor vil du med permanent farve kunne se en tydelig overgang fra dit farvede hår til dit naturlige. Har man ligesom jeg valgt at farve håret mørkere end ens naturlige hårfarve, vil man altså opleve at få en lys udvoksning på toppen af hovedet, og den lyse udvoksning kan desværre få ens hår til at syne lidt halvskaldet – not a good look!

Derfor valgte jeg den mindre permanente og slidsomme farveløsning i form af en toning. Det betyder selvfølgelig, at farven holder i kortere tid, men hvis man ellers vasker med shampoo beregnet til farvet hår og generelt forsøger at vaske håret lidt mindre end normalt, kan en toning godt holde i ganske lang tid.

Udover nyt hår har jeg også fået en ny sweatshirt fra 032c, som er et tysk magasin, der også laver både plakater og tøj, og jeg faldt altså for denne hvide sag, som jeg på elegant vis har forsøgt at tage et billede af her i H&M’s prøverum 😉 #fittingroomselfie

Psst … Vil du have endnu mere skønhed, så følg med på Instagram, hvor jeg dagligt viser mine seneste skønhedsfavoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billedet der beviser, hvorfor du skal passe på bakterier i makeuppen