Lidt om mig

Overlevelses-looket

IMG_4868 På vej mod Roskilde med to poser overlevelsesnødder i hånden (skulle have lidt at stå imod med, fordi der skulle bælles en flaske Rosé på vejen derned)

IMG_4873Regnjakke, Rains // T-shirt, Ganni // Jeans, Wood Wood // Taske, Saint Laurent // Sneaks, Adidas 

Ak ja, for en uge siden var man på vej til Roskilde og i dag sidder man hjemme med halsbetændelse og har ondt af sig selv! Mit Roskilde-look bestod af min gule Rains-regnjakke og den T-shirt fra Ganni, som  de fleste piger i Danmark snart er indehaver af. Den er altså også fin, og gør det nemt at få lidt af den gule farve ind i garderoben.

Hver gang jeg bevæger mig udenfor, møder jeg mindst ti andre med den på, og på Roskilde var jeg bestemt heller ikke den eneste med denne T-shirt eller regnjakke på – længe leve den personlige og unikke stil, som jeg bildte mig selv ind, at jeg faktisk havde, suk 🙂

Ps. Har du stadig et par festivaler du skal igennem denne sommer, hvor du gerne vil bevare bare lidt af de daglige skønhedsrutiner (og undgå alt for mange bakterier), så find min skønhedsguide til sommerens festivaler på Costume.dk.

Psst … Vil du have endnu mere skønhed, så følg med på Instagram, hvor jeg dagligt viser mine seneste skønhedsfavoritter

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mig