Overlevelses-looket

Bronze – sommerens smukkeste farve

bronzeØjenskygge i woodwinked, Mac 150 kr. // Cremebronzer i buriti, Rms Beauty hos Completeme.dk 250 kr. // Øjenskygge i amber, Sisley hos Magasin.dk 295 kr. 

En af mine største makeupbesættelser er en lækker, gylden og bronzefarvet øjenmakeup, gerne lagt som en smokey eye med en sort eyeliner på øjets våde kant. Den smukke gyldne bronzefarvede øjenskygge får især blå øjne til at stråle, men er mindst lige så smuk til både grønne og brune øjne.

Er du heldig at have fået bare lidt farve denne sommer, eller har snydt med selvbruneren, vil den bronzefarvede øjenmakeup kun gøre din hud endnu mere sommerlækker at se på.

Jeg er derfor altid på udkig efter nye bronzefavoritter, men indtil videre er mine favoritter Macs øjenskygge i Woodwinked, som er en fast skygge, der changerer imellem brun, guld og bronze. Ligeledes er jeg meget glad for Rms lækre, cremede bronzer, der kan bruges på både kindben, tindinger og på øjnene.

Psst … Mangler du også lidt farve på kroppen, tipper jeg snart om de bedste selvbrunere!

Psst … Vil du have endnu mere skønhed, så følg med på Instagram, hvor jeg dagligt viser mine seneste skønhedsfavoritter

Foto: Vogue Russia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overlevelses-looket