Dagens nye bomberjakke

Rudolph Hair lancering

rudolphmadLækker mad
shampooerFine produktergoodiebagsGoodiebags!rudolphcare

Rudolph Hair lancering

I torsdags befandt jeg mig i et lokale fyldt af en masse prominente gæster – og så mig. Rudolph Care lancerede nemlig deres nye hårprodukter, og her stod jeg så og klamrede mig febrilsk til min mobil, fordi jeg kendte absolut ingen mennesker.

(Mangler virkelig en minglerguide til at håndtere sådanne situationer, og det første punkt skulle klart handle om, at rød læbestift er en dårlig idé, fordi du så konstant bekymrer dig om, hvorvidt du nu har fået læbestift på fortænderne, hvilket jeg selvfølgelig gjorde i torsdags, suk …)

Heldigvis var der lækker mad og ikke mindst lækre hårprodukter, som Andrea Rudolph introducerede i en fin tale, hvor hun snakkede om, at en økoshampoo også skal kunne knitre og skumme, som vi er vant til, at de normale shampooer gør. Da jeg hørte det med at knitre, trak jeg lidt på smilebåndet, fordi jeg ikke rigtigt kunne genkende lyden af knitrende shampoo?

Den helt rigtige skummende fornemmelse

Men efter at have prøvet disse shampooer, må jeg bøje mig i støvet og indrømme, at rigtig shampoo knitrer, hvilket de to lækre shampooer, Blossom shampoo og Herbal mint shampoo, virkelig gør! – og skummer præcis som shampoo skal, hvilket de fleste økoshampooer desværre ikke altid kan leve op til.

Men disse er virkelig lækre, Herbal mint shamppoen er en opkvikkende variant, som stimulerer hovedbunden og blossom Shampoo er dejlig mild med en sart duft af hindbær og viol. Balsamen Forever soft conditioner er dejlig cremet og efterlader håret lækkert og blødt, og selvom alle tre produkter er lidt pebrede i prisen tror jeg ikke, at de vil skuffe, fordi de giver virkelig et lækkert og blødt hår.

Psst … Vil du have endnu mere skønhed, så følg med på Instagram, hvor jeg dagligt viser mine seneste skønhedsfavoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens nye bomberjakke