Hjælp til den grimme hårfase

Vil du have volume og lækker tekstur til håret?

hairnyK couture styling matérialiste // K couture styling spray à porter // K v.i.p volume in powder (alle fra kérastase)

For nogle uger siden var jeg forbi L’Oréal, hvor jeg skulle interviewe en vaskeægte flettekunstner og fik nogle gode råd, som du snart bil kunne læse mere om på Costume.dk. I den forbindelse var jeg så heldig at få nogle dejlige produkter fra Kérastase, og her må jeg særligt fremhæve volumesprayen, V.I.P Volume in powder.

Den er lidt en blanding af den effekt, du får ud af tørshampoo og hårlak. Tørshampoo-delen giver fylden og hårlak-delen giver en god rå tekstur til håret. Lidt ligesom en tørshampoo giver den håret en tør effekt, men bare mere effektivt, og sprayen giver en utrolig god tekstur til håret, som jeg især synes er flot, når man (stadig lidt endnu) har pandehår og gerne vil have et løft til håret, så det ikke bliver for pænt og velfriseret.

Psst … Vil du have endnu mere skønhed, så følg med på Instagram, hvor jeg dagligt viser mine seneste skønhedsfavoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp til den grimme hårfase