Me and the new bird in WWD

Læg nem og effektfuld hverdagsmakeup på kun 5 minutter

få større øjne med denne makeupEyeliner i truly natural, Tromborg 140 kr. // Eyliner i duck, Mac 135 kr. // Mascara volume million lashes waterproof, L’Oréal 100 kr. // Vippebukker, Shu Uemura 325 kr.

Her er mine fire redningsprodukter, når tiden er knap og jeg stadig gerne vil nå at lægge en en effektfuld øjenmakeup.

Jeg lægger den brune eyeliner, Duck, fra Mac rundt om øjet, langs den øvre og nedre vippekant. Jeg toner stregen ud med en finger eller en mindre blender-pensel, så stregen ikke ser for hård ud.

Dernæst lægger jeg Tromborgs nudefarvede eyeliner på øjets nederste våde kant. Det får straks øjet til at se større og friskere ud – har du endnu ikke en nude eyeliner, synes jeg, du skal skynde dig at investere i en 🙂

Til sidst bukker jeg vipperne med min vippebukker fra Shu Uemura, og lægger mascara på over og undervipperne.

Jeg har skiftet min normale Rollerlash-mascara ud med denne vandfaste fra L’oréal, som jeg virkelig er glad for. Især fordi den vandfaste mascara fastholder den form dine vipper får fra vippebukkeren hele dagen, hvor de med en normal mascara plejer at falde en anelse ned i løbet af dagen. Desuden er denne mascara overraskende nem at rense af, på trods af at den er vandfast.

Har jeg lidt mere tid, plejer jeg også at lægge en naturlig brun skygge i øjets globelinje, hvilket fremhæver øjnene, og dernæst lægger jeg lidt highlighter ved brynbenenet.

Vil du gerne have en trin-for-tin guide til øjenmakeup, som er nem at lægge og giver illusionen af større øjne, så kan du finde hele min guide på Costume.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me and the new bird in WWD