New York i outfit

Har du hørt om strobing?

Skærmbillede 2015-12-06 kl. 17.24.22 strobecheek2

I den nyeste udgave af Magasins eget online magasin, WWW by Magasin, kan du finde min guide til strobing. Strobing er en ny makeup-trend, som jeg er meget begejstret for.

Strobing går ud på at fremhæve ansigtet ved hjælp af highlighter. Strobing adskiller sig fra almindelig brug af highlighter, ved at du lægger flere lag highlighter oven på hinanden, først creme – og dernæst pudderhighlighter. Kombinationen af flere lag highlighter giver en glødende hud og giver ansigtet et friskt look, hvilket altid er rart 🙂

Nedenunder kan du se en skriftlig guide og videoen, hvor jeg viser, hvordan du skal lægge strobing.

Sådan gør du

Begynd med en god fugtighedscreme, gerne MACs Strobe Cream som giver huden et smukt perlemorsskær. Læg et tyndt lag foundation i t-zonen og på kinderne. Nu har du den perfekte base til at lægge din strobing.

Start med en creme-highlighter og læg den med fingrene, da varmen fra fingrene vil hjælpe produktet til at smelte bedre ind i huden. Du kan duppe efter med en makeupsvamp.

Highlight det øverste af kindbenene op mod tindingen. Åben øjet ved at lægge highlighter ved brynbenet og den inderste øjenkrog. Læg highlighter over brynene. Skal næsen fremstå smallere, kan du lægge lidt highlighter langs næseryggen og på næsetippen. Giv læberne en lækker trutmundseffekt med highlighter på overlæbens amorbue. Afslut med en anelse highlighter på hagen.

Undgå at lægge highlighter på urenheder, da det vil fremhæve dem.

Ekstra shine

Læg fast pudder-highlighter over de områder, du allerede har fremhævet med creme-highlighteren. Brug en medium størrelse pensel til at påføre highlighter ved kindben, over brynene og hagen. Dernæst en mindre blenderpensel ved brynbenet, den inderste øjenkrog, langs næseryggen, næsetippen og amorbuen.

Afslut med en cremerouge eller en mat pudderrouge på æblet af dine kinder.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York i outfit