Tømmermænd? Sådan skjuler du dem bedst

Et par hvide kassebukser – to looks

allwhite1allwhite2(Pants COS, blouse H&M trend, belt vintage, sneaks Adidas)

whiteandacne3whiteand acne1(Pants COS, sweater Acne, bag Saint Laurent, sunnies Céline, sneaks Adidas)

Har du nogensinde hørt, at man aldrig skal sige aldrig? Særligt når det gælder mode, vil du fortryde at have ytret ordet aldrig. Den lektie har jeg endnu engang lært, efter at jeg skrev det her indlæg om, hvem jeg klædte mig på for. I indlægget svor jeg, at jeg aldrig ville iføre mig de famøse hvide kassebukser igen.

En måned gik og det nyeste Costumemagasin kom på gaden, og straks blev jeg inspireret til at finde de selvsamme hvide kassebukser frem igen. Costume fik mig til at genfinde glæden ved de satans bukser, og nu har jeg haft dem på ikke en, men hele to gange.

Først gik jeg efter et romantisk look, som jeg så det i Costume, og ved denne styling formåede jeg at gøre bukserne fine og feminine.

 Et par dage senere luskede jeg igen rundt i bukserne. Denne gang sat sammen med min hvide oversized Acne sweater, og her så bukserne meget mere loose og casual ud.

 Åh mode, du har endnu engang bevist, at jeg er din slave, suk…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømmermænd? Sådan skjuler du dem bedst