Olietricket der giver en smuk dewy foundation

I’m back

denimpatch2(Skirt Zara, turtleneck Mads Nørgaard, bag Saint Laurent, sneaks Adidas Superstars, nails Tapage from Chanel )denimpatch4 denimpatch6denimpatch5

Jeg undskylder for stilheden, for der har virkelig været stille på bloggen de sidste 14 dage. Jeg har nemlig siddet begravet i opgaveskrivning og uf det har været kedeligt, men nu er opgaven afleveret, og jeg er tilbage på pinden, eyelinerpinden that is 😉

Her er lidt billeder, hvor jeg lufter min nye nederdel fra Zara og en ny lille rullekrave bluse fra Mads Nørgaard. Er stadig meget rullekrave glad, og heldigvis laver Mads Nørgaard en masse fine rullekravebluser, som alle er til at betale 🙂 Som I kan se, består makeuplooket af en masse eyeliner, som jeg lagde med yndlings eyelineren fra L’oréal – Super liner perfect slim. Har stadig ikke prøvet andre eyelinere, der kunne leve op til denne her.

Hvis du selv vil prøve kræfter med det her feline flick look, har Charlotte Tilbury, makeupguruen over alle, lavet en rigtig god videoguide, som du kan finde lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Olietricket der giver en smuk dewy foundation