Nytårslooket - og hjælp til din frisure

Nytårlooket og mine 7 nytårsfortsæt for år 2015

NYE! (Blouse By Malene Birger, shorts H&M, bag Saint Laurent, sneaks Adidas)NYE4NYE3Så er der billeder fra min nytårsaften – dog kun fra de første 10 minutter, for kort tid efter disse billeder blev taget, var jeg allerede godt snalret 🙂 Det var en dejlig og meget festlig aften, men puha dagen efter og anden dagen efter, var jeg stadig ganske ramt. Så da jeg lå i sengen med dundrende hovedpine og tiltagende kvalme, fik jeg tid til at tænke over mine nytårfortsæt for 2015

1) Aldrig mere alkohol!! (den holder nok ikke så længe, men er det ikke, hvad man tænker hver første januar?)

2) Drikke mere vand! Jeg er allerede begyndt at starte hver morgen med et glas lunkent vand med en citronskive i. Det skulle være godt for både hud og fordøjelse. Et godt råd er, at for hver kop kaffe du hælder ned, skal du helst drikke to glas vand, for at bibeholde en optimal væskebalance i kroppen.

3) Nul sukker! Hele min januar er dedikeret til at gå på sukkerkur. Det er ikke nødvendigvis en slankekur, men mere for min sundhed og huds skyld.

4) Flere ansigtsbehandlinger! Jeg bliver jo ikke yngre, og derfor vil jeg gerne gøre mit for, at min hud fortsat ser sund og frisk ud – og der kan ansigtsbehandlingerne hjælpe. Så er det lige, hvor mange behandlinger pengepungen tillader 🙂

5) Jeg vil fortsætte mit “vaske mindre hår projekt”. I får snart en update om projektet, og nogle gode råd med på vejen af min frisør.

6) Stoppe med at holde mobilen oppe til ansigtet! Jeg har lige læst, at der skulle være flere bakterier på en mobil end et toiletsæde. Så har du problemer med uren hud på kinderne, kan det skyldes bakterierne fra mobilen. Derfor vil jeg huske at rense mobilen ugentligt med håndsprit, og primært sætte den på højtaler, når veninderne ringer.

7) Sidst, men ikke mindst. Jeg skal lære at sige jeg kan, istedet for det kan jeg ikke. Efter en fejloperation, og de begrænsinger jeg fik som følge af den, har jeg længe sagt, det kan jeg ikke til rigtigt mange ting. Det skal være slut nu. Selv om kroppen sætter nogle fysiske begrænsninger, tror jeg, at ens vilje kan rykke grænserne for, hvad man kan og ikke kan, og derfor skal år 2015 være året, hvor jeg siger – jeg kan!

Har du nogle nye nytårsfortsæt, eller gode vaner fra år 2014, som du vil tage med i det nye år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårslooket - og hjælp til din frisure