Ny video - din guide til brug af øjenmakeuppensler

Mine yndlings produkter og daglige skønhedsrutiner

Jeg har før skrevet om alle de produkter, jeg bruger dagligt, men det er snart over et år siden, og mange nye er kommet til. Derfor vil jeg igen vise jer alle mine favoritprodukter, både i skønheds- og makeupafdelingen.topshelfny

Her ser I de produkter, jeg bruger dagligt og ugentligt. (Jeg må indrømme, at jeg har mange flere produkter, som ikke bliver brugt lige så tit, så de har ikke fået lov at komme med på billederne :-)) topshelf2I makeupholderen til venstre er den makeup, jeg bruger dagligt. Det vil sige min Face and Body Foundation fra MAC, min Corrector og Creamy Concealer fra Bobbi Brown.  Til hverdag bruger jeg oftest cremerouge, og jeg veksler imellem Pot Rouge fra Bobbi Brown og The Multiple i farven Orgasm fra Nars. For tiden bruger jeg mascaraen Miss Manga fra L’oréal, som er blevet en storfavorit.

Jeg bruger altid highlighter (se her hvordan du lægger highlighter) oftest Illuminator fra Nars i farven Copacabana. Min brow gel fra MAC holder brynene på plads. Til øjnene og kindbenene (contouring) bruger jeg tit multiproduktet Paint pot i farven Groundwork fra MAC.

Min elskede vippebukker fra Shu Uemura bliver også brugt hver eneste dag! Den og min Select Cover-Up Concealer fra MAC ville jeg ikke kunne undvære.

topshelf4Fra venstre til højre: Multi Vitamin Mask Tromborg/ Mud Mask mineral-rich Tromborg/ skintonic Avène Gentle TonerAvène Thermal WaterBeauté Pacifiques A-vitamin natcremeAvènes ansigscremeøjencreme fra Biothermhybenkerne olie fra PaiBioeffects EGF serumAkademiklinikkens Pure Active SerumPais´ øjencremeBiodermas rensevandPukka serum/ Lip Balm Tromborgrensemælk fra Rudolph CareEight Hour Cream Elisabeth Ardenrens fra Avène/  Dermaroller fra Environ.

Min daglige morgenrutine

1) Jeg vasker ansigtet i sæbefri rens fra Avène eller rensemælk fra Rudolph Care. Dernæst dupper jeg forsigtigt ansigtet tørt i et håndklæde, som kun bliver brugt til ansigtet.

2) Efter jeg har vasket ansigtet, giver jeg huden et sprøjt med min Avène Thermal Water for at opløse det kalkslør, der kan sidde på huden, efter man har vasket det i det hårde vand fra vandhanen.

3) Bagefter bruger jeg Avène Gentle Toner med en vatrondel på ansigt og hals.

4) Så sprøjter jeg igen med Avène Thermal Water, og skynder mig at fordele hybenkerne olie fra Pai på ansigt og hals, imens huden stadig er fugtig. Således optager huden bedre olien og forbliver fugtet hele dagen.

5) Jeg afslutter med Avènes ansigscreme og en dråbe øjencreme fra Biotherm, der reducerer hævede øjne, som jeg desværre har om morgnen. Jo tidligere jeg står op, jo mere hævet er mit morgenfjæs!

Det var morgenrutinen –  hvis jeg har god tid, udvider jeg med ansigtmassage for at få mit morgenhævede ansigt til at falde tilbage i dets vante folder 🙂

Min aftenrutine

1) Jeg starter med, at fjerne al makeup med Biodermas rensevand. Jeg bruger rensevandet på vatrondeller, som jeg fjerner både øjen- og ansigtsmakeup med. Jeg bliver ved med at bruge nye vatrondeller med rensevand på, indtil der ikke er mere gris tilbage på vatrondellerne.

2) Dernæst vasker jeg ansigtet i det samme rens som om morgenen, og giver igen ansigtet et sprøjt Thermal Water.

3) Så sætter jeg mig foran spejlet, og ruller ansigtshuden med min Dermaroller. I sommers holdt jeg en pause fra Dermarolleren, men nu har jeg fået en ny fra Environ, som jeg bruger hver aften.

4) Efter jeg har rullet hele ansigtet, bruger jeg Avène Gentle Toner og så et par dråber af Akademiklinikkens Pure Active Serum.

5) Dernæst lader jeg huden hvile i en halv time, inden jeg bruger et par dråber af Bioeffects EGF serum.

6) Så venter jeg en halv time igen, hvorefter jeg påfører Beauté Pacifiques A-vitamin natcreme og Pais´øjencreme. Det skal lige siges, at jeg bruger alle overnævnte cremer på øjenhuden, fordi min hud omkring øjnene ikke er specielt sart, og derfor synes jeg også, øjenhuden skal nyde godt af diverse serumer og A-vitamincreme.

7) Til sidst giver jeg den øverste øjenvippekant et tyndt lag eyelashserum fra M2 Beauté, så øjenvipperne kan vokse sig lange og stærke.

8) En gang om ugen (oftest om søndagen) bruger jeg en ler – og vitaminmaske, begge fra Tromborg.

Puha, er godt klar over, at mine skønhedsrutiner er ret omfattende, men de har været så gode for min hud, og mine begyndende linjer og ene rynke i panden er blevet mindre, så jeg fortsætter.

Orker du ikke det helt store show, så køb nogle få gode produkter, som du kan overkomme at bruge hver dag. Nogen dage må jeg da indrømme, at jeg ikke orker at dermarolle, men jeg får altid renset makeuppen af og brugt fugt- selv når jeg kommer spritstiv hjem fra byen. I mine yngre dage kunne jeg godt komme til at skippe rensen, når promillen var for høj, men nu har jeg lavet en pagt med mig selv om, at makeuppen skal af!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny video - din guide til brug af øjenmakeuppensler