Soundvenue Street style and me!

Sun protection for your hair!

strand1Har været på stranden idag og dase efter hektisk tur til Skanderborg Festival for at se kæresten spille og så køre hjem fra Jylland kl 3 om natten.

Når man skal på stranden, kan det være godt at huske at passe på håret, da det altså bliver meget slidt af al den sol. Skånede mit hår ved at sætte det i en stram knold og så et tørklæde rundt om, således at tørklædet kunne redde noget af håret og hovedbunden fra alt for meget sol. Det er ret smart at gemme håret væk på denne måde, fordi så kan du give håret ekstra pleje via en leave-in-conditioner eller bare et lag kokosolie, som kan pleje håret imens du solbader, uden at folk kan se, at dit hår er lidt fedtet 🙂 Husk selvfølgelig at vaske håret rent for olie eller conditioner, når du kommer hjem fra stranden igen.

Hvis du vil passe ekstra på dit hår, kan du jo også bruge særlige shampoos eller stylingprodukter med solfaktor i, før du tager på stranden og bagefter bruge plejende aftersun shampoo og balsam. Husk desuden at bruge en god hårkur ugentligt, fordi håret har altså brug for ekstra pleje om sommeren, når det er blevet udsat for en masse sol, saltvand og klor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soundvenue Street style and me!